marți, 26 aprilie 2011

Asa DA !!! Adrian Tutu - Romanii au talent !

Tutu Adrian, in varsta de 19 ani, este un tanar pe care viata l-a motivat sa se exprime in versuri si chiar el spune ca "prin versuri ma descarc si ma regasesc. Mereu mi-am dorit sa fac asta pentru parintii mei".

Parintii lui Adrian au murit cand acesta nu implinise nici 5 ani. De atunci a ramas in grija bunicii, pana in urma cu cativa ani cand a decis sa ia viata in piept si s-a mutat singur in apartamentul lasat de parinti. Tanarul a reusit sa impresioneze nu numai juriul ci si publicul cu un nou mesaj pe care l-a transmis odata cu performanta lui din a doua semifinala a show-ului "Romanii au talent": "Iubiti-va parintii!".
Bravo Adrian !!!

Sursa: showbiz.ro

Vezi mai multe pe Romanii au talent

joi, 21 aprilie 2011

Spalatul covoarelor !!!

Astazi mergand cu masina pe una din minunatele sosele ale patriei noastre dragi, vad la un moment dat in fata un triunghi reflectorizant, cand m-am apropiat ma asteptam sa vad o masina defecta... surpriza un domn spala covorul in mijlocul strazii, semnalizand asta "regulamentar" cu doua triunghiuri reflectorizante.
Am uitat sa precizez ca asta se intampla pe un drum national cu doua benzi de circulatie (una pe fiecare sens), chiar inainte de un viraj.
Imi pare rau ca nu am putut sa imortalizez momentul. Inca odata "asa nu" !!!

marți, 19 aprilie 2011

Romania noastra... !!!

Tot din seria: ras sau plans !

Astia suntem...


Daca ne luam dupa ce vedem in poza din acest post, o sa zicem ca suntem intr-o tara uitata de lume si necivilizata. Avem pretentia sa o ducem mai bine dar nu facem nimic pentru asta ci, mai rau, inrautatim situatia. Corect ar fi fost ca acei oameni sa cumpere bilete la meciul de fotbal, nu sa stea urcati pe bloc sa vada meciul, iar stadionul sa fie gol.

De ce ?

Salutare, am creeat acest blog pentru a incerca "sa aratam cu degetul" tot ce nu prea este ok in jurul nostru, pentru a incerca sa scoatem in evidenta ce nu este bine de facut si pentru a descoperii impreuna care sunt greselile si care sunt rezolvarile pentru ca tarisoara noastra sa fie pe drumul cel bun.
Acesta nu este un blog politic, desi poate o sa contina si minunatele fapte ale conducatorilor. Daca observati ceva ce nu este in regula in jurul vostru, nu ezitati sa imi trimiteti detalii (insotite si de fotografii, daca este posibil) pentru a le face publice.
In speranta ca o sa reusim sa schimbam ceva impreuna, va multumesc pentru vizita pe blog si va astept sa il dezvoltam impreuna !